برای گرفتن اقامت ،ویزا یکی از مهم ترین مدارک مورد نیاز است.ویزا مدرکی است که ضمیمه گذرنامه شما می‌شود و نشان می‌دهد که یکی از نمایندگان دولت آن کشور در سفارتخانه یا کنسولگری‌، درخواست شما مبنی بر ورود به کشور متبوع خود را بررسی و تشخیص داده است که شما دارای شرایطی هستید که برای هدفی خاص به آن کشور وارد می‌شوید .در مورد کشور هند هم همینطور می باشد.

کشور هند بعنوان یکی از کشورهای قاره آسیایی ،در برخی از جهات بسیار شبیه ایران است.ارزانی تحصیل در هند و شباهت فرهنگی این کشور و تاریخ کهن آن برای ایرانیان بسیار جذاب است و باعث می شود هر ساله تعداد زیادی از ایرانیان برای تهیه ویزای هندوستان اقدام کرده و به یکی از شهرهای هند سفر کنند و تور هند را بعنوان یکی از مقاصد اصلی برای سفر نوروزی انتخاب می کنند.

ویزای هندوستان

ویزای هندوستان

انواع ویزا هند

ویزا انواع مختلفی دارد که براساس هدف اعلام شده از سوی شما و ارائه مدارک برای اثبات آن صادر می‌شود. ویزاهای رایج در قسمت زیر آمده اند که مدارک موردنیاز برای تهیه هرکدام از این ویزاها توضیحاتی را ذکر کرده ایم.

[tie_list type=”checklist”]

  • ویزای تحقیقاتی هند (Research Visa)
  • ویزای دانشجویی هند (Student Visa)
  • ویزای تجاری هند (Business Visa )
  • ویزای توریستی هند (Tourist Visa)
  • ایکس ویزا هند یا ویزای همراه هند (x-visa)
  • ویزای کنفرانس هند (Conference Visa)
  • ویزای بازگشت هند (Return Visa)

[/tie_list]

 

ویزای توریستی هندوستان

ویزای هند توریستی به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به کشور هند را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در هند یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد و این ویزا از طریق سفارت هند در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در این کشور وجود ندارد. جهت تقاضای ویزای هند، انگشت‌نگاری و در بعضی موارد مصاحبه انجام می‌شود و حضور متقاضی الزامی است و قیمت ویزا هند فوری متغیر می باشد.

مدارک ویزای توریستی هند

  1. اصل پاسپورت
  2. فرم های پر شده مخصوص ویزای توریستی
  3.  ۲ قطعه عکس (فقط ۲*۲ جدید)
  4. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه
  5. امضاء مسافر در پاسپورت الزامی میباشد.

 

شرایط اخذ ویزا توریستی هند

[tie_list type=”checklist”]

  • ویزا توریستی هند ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور هند اقامت کنید.
  • ویزا هند به صورت عادی حداقل ۱۴ روز کاری زمان لازم دارد. اخذ ویزا فوری هند حداقل ۷ روز کاری زمان لازم دارد.
  • اطلاعات وارد شده در فرم درخواست ویزا باید به صورت کاملا دقیق و صحیح وارد شود و هرگونه اطلاعات غلط و ناقص ممکن است به رد شدن ویزا بیانجامد.
  • مسافرینی که ویزا دریافت کردند تا ۶ ماه بعد از تاریخ اتمام ویزا نمی توانند برای دریافت ویزای جدید اقدام کنند.
  • برای اخذ ویزا هند هر نفر (صرف نظر از سن) باید یک پاسپورت جدا داشته باشد.

[/tie_list]

ویزای هندوستان

ویزای هندوستان

 

ویزای تجاری هندوستان

ویزا تجاری هندوستان برای کسانی است که برای کار به هندوستان مراجعت می کنند و صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

مدارک لازم برای ویزای تجاری هند

  1. اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
  2. فرم های پر شده مخصوص ویزای تجاری
  3. شش قطعه عکس
  4. دعوت نامه از سازمان یا شرکت هندی
  5. معرفی نامه از سازمان یا شرکت ایرانی
  6. اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده

 

 

ویزای تحقیقاتی هند

ویزای تحقیقاتی هندوستان  برای دانشجویان  دکترا و فوق دکترا صادر میشود صدور این ویزا منوط به طی مراحل خاص در هند و ایران میباشد, این ویزا در واقع پس از تایید وزارت توسعه منابع انسانی هند (MHRD) توسط سفارت هند در تهران صادرمیشود.مدت زمان ویزای تحقیقاتی سه سال می باشد.که تقریبا از یک ماه تا یک سال طول میکشد تا ویزا آماده شود و معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند .صدور این ویزا بطور معمول یک ماه طول می کشد.

مدارک ویزای تحقیقاتی هند

  1. اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
  2. اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان
  3. اصلAffiliation letter (نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن
  4. هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی
  5. شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل
  6. برنامه سفر
  7. دوازده قطعه عکس

 

ویزای دانشجویی هندوستان

معمولاً این ویزا دارای اعتبار یکساله می باشند و برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

 

مدارک ویزای دانشجویی هند

  1. اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
  2. اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان
  3. اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان
  4. ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک
  5. فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی
  6. شش قطعه عکس
  7. ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد اخذ ویزای دانشجویی می نماید.افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند.

 

ویزای کنفرانس هند

صدور این ویزا بطور معمول هفت روز طول می کشد.
مدارک مورد نیاز ویزای کنفرانس هند

  1. اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
  2. فرم های پر شده مخصوص ویزای کنفرانس
  3. دعوت نامه از دانشگاه یا سازمان هندی
  4. معرفی نامه از محل کار در ایران
ویزای هندوستان

ویزای هندوستان

سیاست ما

شرکت سعادت سیر گیتی دارای مجوز رسمی از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با سال ها تجربه موفق در زمینه توریسم و گردشگری ، برگزاری تورهای خارجی را بصورت بدون واسطه در کارنامه خود دارد و همواره تلاش می نماید تا با بکارگیری کارشناسان متخصص در زمینه گردشگری بهترین خدمات را با حداقل قیمت برای مشتریان مان فراهم نماییم زیرا همواره بر این باور درست معتقدیم که سرمایه اصلی ما مشتریان ما هستند از این رو تمام تلاش خود را در راستای جلب رضایت حداکثری مشتریانمان متمرکز کرده ایم.

درباره ما و خدمات ما به مشتریانمان


سعادت سير گيتی با مجوز رسمی 399385 تحت نظارت سازمان گردشگری و ميراث فرهنگی ايران مي باشد سعی شرکت ما بر این است که:  
  • با ارائه بهترین خدمات و پاسخگویی سریع و به موقع برای جلب رضایت مشتریان تلاش نماییم
  • با توجه به نظر مشتریانمان مسیرمان را اصلاح کنیم
  • ما بخوبی می دانیم مشتری مداری یعنی ماندگاری در دنیای پر رقابت
 
با تماس با آژانس هواپیمایی از طریق مشاورین برای رزرو اقدام نماید،در صورتی برای انتخاب هتل نیاز به مشورت دارید، معمولا مشاوران با توجه به نوع سفر شما بسته به اینکه سفر تفریحی است یا تجاری، خانوادگی است یا مجردی،هتل های مختلفی را به شما معرفی خواهند کرد و در نهایت با تایید و انتخاب شما از طریق کارگزاران خود در کشور مقصد برای رزرو هتل اقدام می کنند.
بلیط هواپیما را با توجه به موارد مختلفی میتوانید انتخاب کنید.
  • ایرلاین
  • پرواز چارتری یا سیستمی
  • نوع کلاس پروازی
  • زمان پرواز
تمامی این ها گزینه هایی هستند که می توانند برای مسافر مهم باشند. اینکه با چه ایرلاینی بخواهد سفر کند و یا پرواز صبح به شب بگیرید که تایم بیشتری داشته باشد، یا دقیقا زمان تحویل اتاق در هتل باشد. همه این موارد در انتخاب بلیط تاثیر گذار هستند.
ویزای هر کشور یعنی اجازه ورود به آن کشور. هر کشوری قوانین مختلفی برای صدور ویزا برای گردشگران دارد. و سفارت آن کشور در ایران با توجه به تایید مدارک دریافتی ویزا را صادر می کند. شرایطی که ممکن است بعضی کشورها در نظر بگیرند یه اسن شرح است.
  • اعتبار پاسپورت بیشتر از 90 روز
  • داشتن اعتبار مالی
  • زمان برای صدر ویزا
  • هزینه صدور ویزا
برخی از کشورها هزینه ای برای صدور ویزا دریافت نمیکنند. و برای صدور بعضی ویزاها نیازی به زمان نیست و به راحتی در فرودگاه مقصد صادر می شود.